Zelfkracht

Coaching is geen therapie of training, maar ondersteuning in de door jou gewenste verandering van de problematiek die je inbrengt. En dan natuurlijk verandering in de richting van verbetering! Zodanig, dat het ook stand houdt na de coaching. Resultaat kunnen we in enkele sessies bereiken.

Samen met mij, je coach, zoek je naar je talenten, eigenschappen, vaardigheden en andere krachten waar je al over beschikt. Dit is wat ik bedoel met zelfkracht, de optelsom van persoonlijke kwaliteiten die je al eerder hebt toegepast bij het aangaan en oplossen van kleinere of grotere problemen in jouw leven. Zijn bestaande strategieën toepasbaar op deze actuele problematiek of gaan we op zoek naar andere kwaliteiten die je toe kunt passen?

Soms kunnen oefeningen voor ontspanning en concentratie onderdeel zijn van een coachingstraject. Ze kunnen helpend zijn bij het oefenen van andere denk- en doepatronen in het dagelijks leven, waardoor problemen eerder (h)erkend en effectiever aangepakt kunnen worden.